Tým, že teraz už každý disponuje dátami v mobiloch a tabletoch, tak nie je na 100% odkázaný na navigáciu v aute, no nikdy neviete, preto netreba zabúdať na aktualizáciu máp vo svojom aute. Takáto aktualizácia nestojí veľa, no dokáže ušetriť čas, aj nervy.


Odporúčané pre Vás

Listing image

Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi DPF Titanium

Location icon Martin

Predám Ford Mondeo r.v. 2014 diesel ST Line ( Základné údaje-319000km.. prihlásenie 4/2014, 120 kW (163 PS), Objem motora: 1 999 cm³ (2 l) Prevodovka: automatická bezstupňová,Farba: cierna metaliza. metalíza,,Spotreba Komb.: 7.1 l , ABS, ADS, airbag kolenný airbag spolujazdca, airbag vodiča,airbagy bočné vpredu,airbagy bočné vzadu, airbagy okenné, ASR, brzdový asistent centrálne zamykanie DSC EBD EBV ESP imobilizér isofix adaptívny tempomat parkovacia kamera deaktivácia airbagov systém kontroly tlaku v pneumatikách (TPMS) natáčacie svetlomety,rádio + CD + MP3 diaľkové ovládanie zamykania elektrické okná 4x elektrické sedadlá elektrické zrkadlá fólie klimatizácia dvojzónová alcantara interiér lakťová opierka multifunkčný volant navigačný systém palubný počítač parkovací asistent posilňovač riadenia adaptívny tempomat tónované sklá vyhrievané predné sklo vyhrievané sedačky vpredu a vzadu vyhrievané zrkadlá klimatizovaná priehradka bezkľúčové štartovanie bezkľúčové otváranie dverí bluetooth handsfree dotykový displej parkovacie senzory vzadu a vpredu LED svetlomety pamäťové sedačky dažďový senzor hliníkové disky hmlovky strešný nosič svetelný senzor kontrola mŕtveho uhla asistent rozjazdu do kopca :Protikolízny systém, - elektricky sklopné, dynamic LED svetlá (natáčacie), kontrola mŕtveho uhla, kontrola jazdných pruhov, adaptívny tempomat, CD mechanika, 2 x USB vstup,navigácia, elektrické sedačky vodiča aj spolojazdca .PLUS SVK TECHNICKY Cisto PREUKAZ 500eu,. ZARUKA NA POVOD VOZIDLA+ ZÁRUKA NA POČET NAJAZDENÝCH KILOMETROV+ Vystavený ODO- Pas. Výpis údajov o prejdenej vzdialenosti( km).Ponúkam Výhodné Prostredníctvom Autoúveru. PEVNA CENA !!! UZ SA VYBAVUJU SVK ZNACKY........UZ SU AJ CIERNE FOLIE NA OKNA.....NOVY OLEJ PLUS FILTRE KOMPLET SVK ZNACKY NOVA STK X EMISNA..10/2025 sklbe v prevodovke auto sa dava do nudzoveho rezimu skrz prevodovku

4 500 €

Poviete si, tak toto mi absolútne netreba, mám predsa mobilný telefón. Ale úprimne, viete predpovedať, čo sa vám prihodí napr. počas 12 hodinovej cesty? Mobil sa vybije, aj powerbanka, bude hlboká noc a ostatná posádka bude spať a vy ostanete bez navigácie. 

Odvážny šofér sa vydá len po značkách, no každý je rád, keď mu jeho rozhodnutie niečo potvrdí, a tým je v tomto prípade aktualizovaná navigácia vášho automobilu. 

pixabay.com

Staré podklady nepoznajú nové úseky, obmedzenia, obchádzky. Nové informácie majú prínos aj v bohatšej a aktuálnej databáze bodov záujmu, ľahšie je tak aj hľadanie reštaurácie, čerpacej stanice či hotela. 

Navigácia v automobile je najspoľahlivejšia, a aj najjednoduchšie požívateľná, nakoľko je presne šitá pre danú značku auta, ak ju máte zapnutú, nerušia ju hovory, či rozbehnuté konverzácie na mobilnom telefóne.   


Odporúčané pre Vás

Listing image

VOLKSWAGEN PASSAT 2,0 TDi R-LINE DSG (BI-XENON) ***TOP***

Location icon Banská Bystrica

VOLKSWAGEN PASSAT 2,0 TDi R-LINE DSG (BI-XENON) Cena: 11999 €. Pri serióznom záujme dohoda na cene možná! Technické údaje Diesel (NM), r.v.: 02/2014, 167700km, 1968cm3, 103kW (140PS), prevodovka automatická 6-stupňová, 5 dverové, 5 miestne, kombi, pohon predných kolies, strieborná metalíza svetlá Bezpečnosť deaktivácia airbagov, posilňovač riadenia, ABS, ESP(VDC), ASR, BAS, Airbag 10X, asistent zistenia únavy, kontrola tlaku v pneumatikách Komfort natáčacie Bi-Xenónové svetlomety, automatická dvojzónová klimatizácia, navigácia, tempomat, AUTO HOLD systém, START STOP systém, dažďový senzor, svetelný senzor, parkovacie senzory vpredu a vzadu, elektrické predné a zadné okná, elektricky nastaviteľné vodičove sedadlo, elektrické sklápateľne zrkadlá, vyhrievané + stmavovacie zrkadlá, multifunkčný volant, originál VW rádio s navigáciou a DYNAUDIO sound systémom, palubný počítač s MAXI DOT displejom, centrál na diaľkové ovládanie, alarm Ostatné originál VOLKSWAGEN 17-ky hliníkové disky, CHROM PAKET, strešné lyžiny, sedadlá vybavené systémom ISOFIX, lakťová opierka vpredu a vzadu, hmlovky, ostrekovače svetlometov, imobilizér, tónované sklá, vonkajší teplomer, klimatizovaná priehradka Stav vozidla Vozidlo bolo pravidelne servisované u autorizovaného dealera značky VOLKSWAGEN, TOP stav!, garážované, nikdy búrané, ani jeden diel nikdy lakovaný, je vo veľmi dobrom technickom aj optickom stave, prvý majiteľ, servisná knižka, úplná servisná história, možný leasing Poznámky Výbava vozidla R-LINE s natáčacími Bi-Xenónovými svetlometmi. Automatická 6-stupňová prevodovka DSG radí hladko a plynulo, bez akéhokoľvek zaváhania. Vozidlo je momentálne bez akýchkoľvek ďalších investícií, už len sadnúť a jazdiť. Garancia originál km, pôvodu a stavu vozidla !!! K autu je platná technická a emisná kontrola, servisná kniha, manuál , 2x kľúč... Meno: Lukas Telefon: 0949274784 E-mail: truckers2626@gmail.com Cena: 11999 €. Pri serióznom záujme dohoda na cene možná!

11 999 €

Pri mnohých modeloch vozidiel si musíte za zabudovanú navigáciu priplatiť, pričom cena sa zvyčajne pohybuje od 500 € vyššie. Mapy sa dajú predplatiť na niekoľko rokov aj s ich servisom. 

Aktualizácia už taká drahá nie je, no opäť závisí od značky auta. Aktualizovať ich môžete manuálne, čo býva často veľmi komplikované, alebo môžete o aktualizáciu požiadať za poplatok oficiálneho predajcu danej značky. Opäť však myslite na to, že pôjde o obmedzenú aktualizáciu. 

Zaokrúhlene môžeme povedať, že aktualizácia vás môže vyjsť 20, ale aj 100 eur. Ale aj viac, ak tomu pripočítate servis. V tomto prípade sa dá ušetriť, a to zakúpiť si aktualizáciu na SD karte z druhej ruky. 

Zdroj: autofans.joj.sksygic.com


Súvisiace inzeráty

Ostatné (auto)