Tieto údaje nám ukazujú, že saunovanie ako relaxačný a ozdravný rituál existuje už skutočne dlho, preto treba jeho účinky využívať najviac ako sa len dá.

Aj keď teda ešte stále patríte k odporcom pobytu v teplom vzduchu v uzatvorenej miestnosti, tak vedzte, že robíte chybu. Aj 10 minút pobytu v takejto "vysokej" teplote dá telu oveľa viac, ako si myslíte. 

Do sauny vstupujte osprchovaní, no suchí. Nemajte na sebe plavky, nakoľko už pri 50°C sa uvoľňujú karcinogénne látky z umelých vlákien, z ktorých sa plavky vyrábajú. V saune sa snažte vnímať samého seba. Váš dych, doprajte telu oddych a dajte mu možnosť, nech sa zbaví všetkých toxínov.


Odporúčané pre Vás

Listing image

Vírivka, kaďa na kúpanie od výrobcu

Location icon Bernolákovo

Vírivka, kaďa na kúpanie od výrobcu Cena je od 1650 eur a závisí od konfigurácie! - Topení dřevem. - Externá alebo integrovaná piecka nerez AISI 304 (nehrdzavejúca oceľ) - Obklad z dreva: borovica / termo-borovica - Sklolaminátová vaňa v sivej alebo modrej farbe - Hydromasáž - 6 tryskové vodné čerpadlo - LED osvetlenie - Výpustný ventil - Komín s nerezovým protidažďovým krytom - Ochranný kryt komína proti popáleniu - Schody - Príprava na filtráciu (výstupy) - Termoizolácia - Laminátový kryt alebo termo kryt Vnútorný priemer: 185/205 sm Množstvo: 5-8 osôb Hmotnosť: cca 175 kg Kapacita: 1500 l Rýchlo sa zahrieva. Za 1,5-2 hodiny sa voda ohreje na príjemnú teplotu (38-42 °C)

1 650 €

Ako vám teda saunovanie pomáha?

- zbavuje vás toxínov

- spomaľuje starnutie

- podporuje imunitu

- pomáha ku zdravej kondícii srdca

- buduje odolnosť proti civilizačným chorobám (napr. infarkt, mozgová príhoda, hypertenzia)

- zvyšuje odolnosť proti zápalovým ochoreniam horných dýchacích ciest

- prekrvuje končatiny

- okysličuje svalstvo

- lieči nespavosť

- a verte či nie, ale bojuje proti únave

Zdroj: dosauny.sktophoreca.skcas.sk


Súvisiace inzeráty

Šport