Šikovný človek si totiž prácu nájde, ak chce samozrejme. Ale mať len prácu ako prísun peňazí bez nejakej osobnej radosti, to nie je tá správna cesta.

Preto, ak potrebujete zmenu, ale práve nájsť ten "dream job", no nejako si neveríte, tak vedzte, že sú tu spoločnosti, čo vám s tým pomôžu.

Áno, môžete sa nechať učičíkať rečami od blízkych a priateľov, no len málokedy sa stane, že sú objektívne a že sa sa na základe nich nakoniec odhodláte k zmene. Ak neviete, ako ďalej, zverte sa do rúk napr. personálnej agentúry. HR Kontakt ponúka pre firmy, ale aj pre súkromné osoby nadštandard v podobe psychodiagnostiky. 

hrkontakt.sk

Že čo to znamená? Využitie metód psychodiagnostiky je jedna z možností, ako zdokonaliť proces výberu zamestnancov. Doplnenie rozhovoru o štandardizované psychotesty umožňuje spoznať osobnosť uchádzača viac do hĺbky a lepšie posúdiť jeho osobnostné predpoklady a schopnosti. Vďaka psychodiagnostike je možné postrehnúť rizikové stránky uchádzača a tým predísť konfliktným situáciám. 

Využívajú sa predovšetkým testy osobnosti, ktorá sú zamerané na posúdenie úrovne extroverzie, impulzivity, emocionálnej stability, empatie, odolnosti voči záťaži. 

Výkonové testy posudzujú intelektový potenciál, technické myslenie, rýchlosť a presnosť výkonu, schopnosť správneho úsudku.

Na základe výsledkov, vám teda personálna agentúra nájde prácu, ktorá vám bude dokonale sedieť, alebo ak ste firma, tak pre vás nájde zamestnancov, ktorí sa vám hodia do kolektívu a zvládnu prácu, ktorú ponúkate. 

Okrem toho HR Kontakt ponúka aj personálny audit, koučovanie, prieskumy spokojnosti, personálne poradenstvo... Jednoducho povedané, ide o personálnu agentúru, ktorá spája firmy a ľudí.  

Zdroj: hrkontakt.sk


Súvisiace inzeráty

Služby