Veď predsa ako si vyberáte auto? No jednoducho... Odpoviete si na všetky dôležité otázky, a to: Koľko chcem investovať? Aké auto chcem? Aké by malo byť staré? Aké palivo? Pre koľko osôb? 

A nakoniec si treba položiť zásadnú otázku: Od koho, resp. kde si to toto jazdené auto zadovážim?

Výber predajcu je kľúčový. Ak je predajca spoľahlivý, tak sa nemáte čoho báť, ak je to fušer, predá vám starú hrkálku v peknom obale a napchá si vrecká vašimi peniazmi. 

pixabay.com

Ako teda vybrať? Môžete zvoliť cestu osobných referencií, a to popýtať sa známych a priateľov a požiadať ich o osobné skúsenosti s kúpou jazdeného auta. 

Alebo začnite "gúgliť" informácie o autobazároch sami. Nebuďte zbrklí a nenechajte sa zlákať ponukou autobazára, ktorý je vám najbližšie. Choďte po kvalite, ktorá bola napr. aj ocenená. Každoročne sa koná anketa o najlepší autobazár roka, a to nielen globálne, ale aj po krajoch. 

Hlasujúca vzorka je dostatočne veľká, pohybuje sa v tisícoch a sú to zákazníci, ktorí mali naozajstnú skúsenosť. Zákazníci udeľujú jednotlivo body za kategórie – veľkosť ponuky, komunikáciu, proces kúpy auta alebo doplnkové služby.

My upriamujeme pozornosť na autobazár AUTODADO GROUP, ktorý sa stal víťazom ankety v Žilinskom kraji v roku 2019. 25 rokov skúseností s predajom automobilov hovoril v ich prospech a rovnako to cítili aj zákazníci, ktorí autobazár hodnotili kladne. Dokonca sa tento autobazár ocitol na 3.mieste spomedzi všetkých krajov. 

To ale nie je všetko, pretože tento autobazár bodoval aj v ankete roka 2021. V svojich službách nepoľavil a v rámci Žilinského kraja obsadili krásne 2.miesto! V tomto roku hlasovalo takmer 28 000 klientov, a to je už skutočne relevantná vzorka na to, aby ste verili autobazáru ako je AUTODADO.

Zdroj: autodado.skautobazarroka.sk


Súvisiace inzeráty

Služby